Create an Account

Ostukorv

Sulge

Korvis pole tooteid.

LEMON TART RETSEPT

1. Riivi sidrunikoor.

2. Kuumuta vesivannil sidrunimahl ➀, munad ➁, suhkur ➂ ja 2/3 sidrunikoorest. Kuumuta 10 minutit pidevalt segades vispliga, kuni mass pakseneb.

3. Kui mass muutub paksemaks, tõsta vesivannilt ja lisa toasoojad võikuubikud ➃. Sega kuniks või sulab ja mass muutub ühtlaseks.

4. Jäta sidrunitäidis täieliku jahtumiseni.

5. Pane ahi soojenema 160C kraadini.

6. Kalla sügavasse kaussi jahusegu ➄. Lisa alles jäänud sidrunikoor ja sega läbi.

7. Sulata või ➅ ja lisa kuivainetele. Sega ühtlaseks.

8. Suru tainas kätega küpsetusvormi põhja ja külgedele. Torka kahvliga põhja mõned augud.

9. Küpseta põhi ahjus 15 minutit, kuni see muutub kuldseks.

10. Võta ahjust välja ja jäta jahtuma.

11. Kui sidrunitäidis ja põhi on täielikult jahtunud, kalla täidis põhjale. Pane külmikusse 6-8 tunniks tahenema.

12. Valmis tart kaunista tuhksuhkruga ➆ ja alles jäänud sidruni viiludega.

13. Säilita tarti külmikus.

Back to Top