Create an Account

Ostukorv

Sulge

Korvis pole tooteid.

PORGANDIKEEKSI RETSEPT

1. Pane ahi 170°C juurde soojenema.

2. Sega vispliga munad ① suhkrute ② ja oliivõliga ③.

3. Lisa mesi ④ ja sega.

4. Lisa jahude, küpsetuspulbri, sooda ja soola segu ⑤ ning sega ühtlaseks.

5. Lisa riivitud porgand ⑥, pähklid ja rosinad ⑦.

6. Vala tainas vormi ning pane ahju küpsema 40 minutiks.

7. Niikaua valmistame kreemi. Selleks mikserda ühtlaseks toatemperatuuril või ⑧, toorjuust ⑨ ja tuhksuhkur ⑩.

8. Riivi laimikoor ja sega kreemi sisse.

9. Valmis kreem pane külmikusse hetkeni kuni keeks küpseb valmis ja täielikult jahtub.

10. Pärast küpsemist võta keeks ahjust välja ning lase jahtuda umbes 20 minutit.

11. Jahtunud keeks võta vormist välja ja kata kreemiga.

Back to Top