Create an Account

Ostukorv

Sulge

Korvis pole tooteid.

KANEELISAIADE RETSEPT

1. Kuumuta piim ➀ käesoojaks, ära kuumuta keemiseni.

2. Puista suhkur + sool ➂ kaussi, tükelda pärm ➁ ja hõõru ühtlaseks.

3. Lisa segades juurde soe piim.

4. Lisa segades osade kaupa jahu ➄, seejärel lisa pehme või ➃.

5. Sõtku, kuni tainas on ühtlane, kata rätikuga ja pane sooja kohta kerkima 30-45 minutiks.

6. Samal ajal valmista täidis. Mikserda toatemperatuuril või ➅ suhkru-kaneeli ➆ seguga.

7. Kui tainas on kerkinud, puista lauale jahu ⑪ ja rulli tainas umbes 0,5 cm paksuseks ristkülikuks.

8. Määri peale täidis (punktist 6).

9. Keera rulli (alusta pikemast küljest) ja lõika 12 tükiks (umbes 2 cm).

10. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja lao saiad plaadile üksteisest umbes 4-5 cm kaugusele.

11. Pane ahi soojenema 200 kraadini ja lase saiadel kerkida umbes 15 minutit. Küpseta saiu ahjus 12-15 minutit.

12. Samal ajal valmista kreem. Mikserda toorjuust ⑧, tuhksuhkur ⑨ ja toatemperatuuril või ⑩.

13. Võta saiad ahjust, lase jahtuda 15 minutit ning kata kreemiga.

Back to Top